Hatékony fertőtlenítés, tisztítás bárhol – ózon

Takarítás (elég?)

Lakóhelyünk, munkahelyünk, szálláshelyünk, autónk, … tisztaságáról sokféleképpen gondoskodhatunk: ítéletet szemmel és szaglással alkotunk. A koszmentesség, a kellemes illatú levegő mindenki komfortérzetére bizonyára jó hatással van, ilyenkor tisztának véljük környezetünket. Ezt szerencsés esetben kisebb-nagyobb takarítással is elérhetjük. A takarításnak nemcsak látványossági és illatokat képző szerepe van, hanem meg kell akadályoznia a fertőzéseket is. A takarításhoz különböző vegyszereket, fertőtlenítő hatású anyagokat használunk, amelyek csak bizonyos ideig hatásosak. A láthatatlan kórokozókat (baktériumok, vírusok, gombák és mások) egy idő után már el sem tudjuk pusztítani, mert azok jól védekeznek ellenük: immunisakká válnak.

Kevés!

A kellemes és megnyugtató higiénés állapotot a láthatatlan élősködők környezetünkből való száműzetésével biztosíthatjuk tehát, amivel elérjük azt is, hogy tartózkodási helyük levegője tiszta lesz (szerencsés esetben hosszú ideig).

E láthatatlan élőlények számtalan helyen szeretnek szaporodni: pl. klímaberendezésekben, szövetekben, fürdőszobában, mosdóban, konyhában, távirányítónkon, klaviatúránkon stb. Enyhébb esetben kellemetlen szaggal figyelmeztetnek, a súlyosabb légzőszervi panaszok, asztma jellegű tünetek már komoly mennyiség jelenlétére utalnak.

Nos, ezen tények/higiéniai tényezők tovább taglalása helyett nézzük, mit tehetünk a minőségi higiéniai környezet kialakítása/fenntartása érdekében!

Ehhez rendelkezésre állunk egy olyan megfizethető technológiával, amely egy időben fertőtlenít, szagtalanít, sőt megfelelő körülmények fenntartásával a penészedést is meggátolja!

A technológia megfelelő alkalmazása során levegőből előállított ózongázzal pusztítjuk el a baktériumokat, vírusokat, atkákat, rovarokat, gombákat –még a nehezen hozzáférhető helyeken is.

Az eljárás befejezése után az ózongáz gyorsan lebomló oxigénné alakul, szellőztetéssel a hátramaradt „szag” is gyorsan elillan.

Apropó, szag!

A beavatkozás nélkül általában illatosítókkal próbáljuk elfedni, amely így a bűzzel együtt fejti ki hatását!
A klímaberendezések közelében gyakorlatilag hatástalanul.
Az ózongázos beavatkozást követően, ha ragaszkodunk használatához, az illatosító illatát érezzük majd.

Hol ajánljuk és mikor?

Gyakorlatilag mindenhová, ahol tartózkodunk: lakásba, használt lakásba költözés előtt, klímák fertőtlenítésére (helyiségben, járműben évente legalább kétszer), jármű utasterének szagtalanítására; ha állattal élünk együtt, szálláshelyeken, orvosi rendelőkben, víz- és tűzkár után és sorolhatnánk. Minden olyan esetben – időközönként szükségszerűen ismételve –, amikor érzékelésünk, egyéb tisztasági megfontolásunk ezt diktálja.

Éljenek vele!